Olve Lyngset

Dc. DACNB – Nevro-Kiropraktor

Olve er født og oppvokst på Skjetten. Han tok sin kiropraktor-utdannelse i USA, og ble uteksaminert fra Palmer college of Chiropractic i 1993.
olve
Han har siden det vært i konstant etterutdanning, og ble som den femte i Norge uteksaminert som nevrokiropraktor i 2003. Olve Lyngset har videre en fordypning innen behandling av svimmelhet og balanseproblemer, og har dette som ett av sine satsningsområder. I tillegg har han en fordypning i diagnostisering og behandling av barn og unge med adferdsproblemer og konsentrasjonsvansker. De siste årene har Lyngset fokusert mye på behandling av hjernerystelse/post commotio plager, samt testing og behandling av mat-intoleranser og stoffskifte problemer. I tillegg til disse fordypningene har Olve lang og bred erfaring i å behandle alle former for nerve-/muskel-/skjelettplager. Lyngset er foredragsholder i Norsk kiropraktorforenings (NKF) regi, og underviser andre kiropraktorer innen kiropraktikk, nevrologi, svimmelhet og adferdsproblematikk i inn og utland.

På klinikken bruker Olve den mest avanserte teknologien til evaluering av pasienter med svimmelhet og balanseproblemer. Pasienten får en grundig undersøkelse av nervesystemet generelt og balansesystemet spesielt.

Olve bruker den til enhver tid mest kunnskapsbaserte behandlingen, og har som mål å gi sine pasienter en grundig undersøkelse og et gjennomtenkt behandlingsopplegg med råd og veiledning for hjelp til selvhjelp. Spesielle satsingsområde er: Svimmelhet, krystall-syke, adferdsproblemer og hjernerystelse.
 
smil
Endelig et sted der jeg ble tatt seriøst. Deilig å ikke være svimmel mer.
Kari 62
stjerne2
smil
Trodde aldri jeg skulle bli kvitt svimmelheten, men etter noen runder hos mirakelmannen Olve Lyngset kan jeg være aktiv og ikke minst leke med barnebarna.
Vigdis 56
stjerne2
smil
Grundig undersøkelse, effektiv behandling og raskt tilbake til livet!
Ola 44
stjerne2
smil
Etter å ha prøvd alt er det fantastisk å endelig være kvitt svimmelheten.
Janne 35
stjerne2

Se hvordan krystallsyken kan behandles


Reposisjonerings-behandling av krystallsyke kan om klinisk indikert, gjøres to ganger på samme konsultasjon, men som regel er det nok med en. Gjennomsnittlig er det tilstrekkelig med 2-4 påfølgende behandlinger.